Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Holland Paviljoen op EWEA 2012

16-19 april 2012

Beurs
Kopenhagen

Op initiatief van de Provincie Noord-Holland organiseert HME een Holland Paviljoen op de beurs European Wind Energy Association 2012.
(EWEA) die plaatsvindt van 16 tot en met 19 april in Kopenhagen. De Provincie Noord-Holland verzorgt de beursdeelname aan EWEA al sinds 2004.

 

EWEA 2012 on- and offshore windenergy
Deze beurs biedt een combinatie van kennisoverdracht & business en is de ontmoetingsplaats voor professionals die actief zijn in de windenergie sector. Elk jaar wordt hier de internationale gemeenschap bijgepraat over de laatste technologische ontwikkelingen, de marktbewegingen en worden relaties onderhouden. EWEA 2011 met haar 480 exposanten werd door 8.200 bezoekers bezocht. Met het toegenomen aantal beursmeters (12.000 m2) en al ruim 450 exposanten belooft EWEA 2012 opnieuw groots te gaan worden. De organisatie verwacht een bezoekersaantal van 10.000 naar de beurs te trekken.

 

Holland Paviljoen
Bedrijven die deelnemen aan het Holland Paviljoen kunnen rekenen op eersteklas exposure en kunnen zich door de full-service dienstverlening van HME 100% concentreren op het zakendoen. Deelname is inclusief: 

- standbouw + ontwerp
- standinventaris + elektra
- catering
- gezamenlijke lounge
- Holland netwerkreceptie
- voorstel reisarrangement + transportarrangement
- gezamenlijke PR
- ondersteuning vanuit HME

Oppervlakte paviljoen 330 m2

 

Kosten en deelname
De kosten per m2 bedragen € 510,- excl. BTW (minimale afname 9 m2). Prijzen zijn exclusief reis- en verblijfskosten. Bevestiging van inschrijving volgt na goedkeuring van de Provincie Noord-Holland.

Meer informatie & inschrijven
Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven.

 

Provincie Noord-Holland
De ambitie van de Provincie Noord-Holland is om door middel van offshore wind economische structuurversterking te realiseren. Er is veel kennis, ervaring en er zijn twee uitstekende havens om dit mogelijk te maken. Den Helder en IJmuiden zijn en kunnen belangrijke havens worden voor offshore wind activiteiten.

 

Met vriendelijke groet,

 

Michael Braam-Scholten
Provincie Noord-Holland

 

Sandra Mollema
exportmanager Europa en Amerika HME

Home / Activiteiten / Activiteiten overzicht / April 2012 / Holland Paviljoen op EWEA 2012

Zoeken