Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Bidbook Brasil

Brazilië is na China de sterkst opkomende wereldeconomie. Om deze reden stelt het NCH een 'Bidbook samen'.

Het Bidbook 'Brazil – The Netherlands’ zal uw onderneming onontkoombaar onder de aandacht van vele Braziliaanse organisaties en de decisionmakers brengen. Het ‘Bidbook’ zal vooral in Brazilië worden verspreid door een van de globaal opererende verzenders op basis van bestanden van o.a. Nederlandse vertegenwoordigingen in Brazilië. Uw organisatie wordt ook vermeld in het brancheregister en in de index. Het boek is volledig 2-talig: Braziliaans-Portugees en Engels.

 

De volgende branches worden in dit bidbook vertegenwoordigd:

Toelevering stadions en sportfaciliteiten. Sport, entertainment & merchandising. Raadgevende ingenieursbureaus, architectenbureaus. Safety & security. Hotels, toerisme en catering. Telecommunicatie & ICT Infrastructuur (driehoek (lucht)havens, stadscentra en stadions). Verkeers- en multimodaalmanagement. Sanitatie (waterzuivering, beheersing, afvalverwerking). Aardolie en gas – toeleverende industrie. Duurzame energie. Havenwerken. Havenequipement. Scheepsbouw. Binnenvaart, Maritiem en Logistiek. Luchthavens. Machines voor de voedselverwerkende industrie. Tuinbouwtoeleveringen (uitgangsmateriaal, zaden en kassenbouw). Transportmiddelen. Groene en witte biotechnologie en bio-energie. Architectuur, design en mode. Milieuconsultancy en toeleveringen in de milieu-industrie. Partners voor watergerelateerde ondernemingen...En uiteraard de Agro-sector en u!

Interesse?

Via de link: http://download.toelgroep.nl/bidbook/ vindt u meer informatie over het bidbook: voor wie is het bedoeld, waarom uw bedrijfspresentatie interessant is, oplage van het bidbook en de kosten.

Wilt u graag wat meer informatie? Neem dan contact op met Sjef Verhoef (06-51213106)

Home / Nieuws / Archief 2011 / Bidbook Brasil

Zoeken