Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Holland Solar House op PVSEC in Hamburg Messe succesvol

Van 5 - 8 september jl. vond de PVSEC plaats in de Hamburg Messe. Voor de derde keer achtereenvolgens presenteerde de Nederlandse industrie zich gezamenlijk in het Holland Solar House.

Het Holland Solar House wordt georganiseerd door Cleantech Holland in samenwerking met Holland Solar en de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij. Op een paviljoen van 120 m2 stonden 8 Nederlandse bedrijven uit de Nederlandse supply chain gepresenteerd. Het Nederlands Business Support Office en de Nederlandse ambassade hadden Duitse Solar bedrijven uitgenodigd op het Nederlands paviljoen voor een netwerkreceptie. De Nederlandse ambassadeur H.E. Marnix Krop opende de receptie met een korte welkomstspeech. De BOM organiseerde de Energy Talk waarbij gedeputeerde Bert Pauli aanwezig was en toonaangevende Nederlandse Solar bedrijven de visie deelden over de samenwerking binnen de Nederlandse PV Industrie.

 

Volgend jaar zal de PVSEC worden georganiseerd in Frankfurt, Cleantech Holland zal wederom een collectieve deelname organiseren. Bent u geinteresseerd om deel te nemen aan het Holland Solar House in Frankfurt tijdens PVSEC 2012, dan kunt u een bericht sturen aan: info@cleantechholland.nl of contact opnemen met Cleantech Holland, Nicole de Borst, T: 079 35 31 390.

Home / Nieuws / Archief 2011 / Holland Solar House op PVSEC in Hamburg Messe succesvol

Zoeken