Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Kansen om uw bedrijf in het buitenland te promoten via de FME Energy Guide 2012/2013

Binnenkort verschijnt de vierde editie van de FME Energy Guide. Een kans om uw bedrijfsprofiel toe te voegen in een gids voor de Nederlandse Energy sector.

De FME Energyguide biedt inzicht in Nederlandse toeleveranciers in de energie sector die internationaal actief zijn. In de gids presenteren zich toeleveranciers aan de olie, gas en powersector en nieuwe sectoren als Solar, (Offshore) Wind, Biomassa en Smartgrids. Dit is mogelijk middels bedrijfsprofielen en/ of een advertentie. Ook is er een productmatrix opgenomen in de gids, die een helder overzicht biedt van de producten en diensten die elk afzonderlijk bedrijf levert aan een of meerdere van bovenstaande sectoren. Klik hier voor een voorbeeld uit de publicatie van 2011.

 

De gids is een Engelstalige uitgave waarin u zich als Nederlands bedrijf kunt profileren. De verspreiding vindt plaats binnen het internationale netwerk van FME-CWM, waaronder alle grote EPC Contractors in de wereld en ook relevante Nederlandse ambassades wereldwijd. Daarnaast wordt de gids ook verspreid op internationale evenementen waarbij FME aanwezig is. Klik hier voor onze activiteitenkalender, bij de sector gerelateerde evenementen zal de gids worden gepresenteerd.

 

Editie 2012/2013

Steeds meer toeleveranciers leveren niet alleen toe aan de conventionele energiesector maar ook aan de duurzame energie sector. Dit jaar zal de vierde editie van de FME Energy Guide dan ook in een nieuwe  vorm verschijnen. Een onderdeel van de gids wordt ingericht voor bedrijven die toeleveren aan de duurzame energiesector.

 

De FME Energy Guide is een jaarlijkse publicatie van ondernemersvereniging FME-CWM en wordt gemaakt in samenwerking met uitgeverij Industrielinqs pers en platform. Industrielinqs is uitgever van o.a. Petrochem, Utilities en IMaintain. Binnenkort wordt u benaderd door Vincent Ijff van  het bureau 'Jetvertsing' (http://www.jetvertising.nl/). Dit bureau is partner van IndustrieLinqs. Bij Jetvertising kunt u aangeven of u gebruik wil maken van de gelegenheid om in 2012 uw profiel en/of advertentie in de FME Energy Guide te plaatsen. Zij zijn op de hoogte van de procedure en tarieven en zullen u daar volledig over informeren. Enkele van u hebben overigens bij voorbaat al te kennen gegeven ook in 2012 weer van de partij te zullen zijn.

 

Meer informatie? Neem contact op met: Nicole de Borst, T: 079 3531390 of E: nicole.de.borst@fme.nl

Home / Nieuws / Archief 2011 / Kansen om uw bedrijf in het buitenland te promoten via de FME Energy Guide 2012/2013

Zoeken