Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Laatste stand van zaken Offshore Wind Frankrijk - Profielenboek

De Franse tender voor de bouw van 5 grote windmolenparken op zee is verleden week gepubliceerd. De Nederlandse ambassade te Parijs, NL EVD Internationaal en Cleantech Holland/ FME hebben contact gelegd met enkele Franse consortia.

Het doel is om de Franse consortia op de hoogte te brengen van de Nederlandse expertise en ze in contact te brengen met de Nederlandse bedrijven. Tijdens de laatste bespreking over de Franse OW tender bij Vereniging FME is met de aanwezigen afgesproken een profielenboek samen te stellen waarin de kennis en kunde van de Nederlandse sector, en van geinteresseerde partijen in het bijzonder, aan de Franse partijen worden gepresenteerd.

 

Met de Franse consortia is afgesproken om in september opnieuw contact te hebben om een nieuwe datum af te spreken voor een event in Parijs. De ambassade zal dan namens de Nederlandse sector bespreken wanneer een ontmoeting tussen de Nederlandse bedrijven en de (relevante) leden van de Franse consortia kan plaatsvinden. Bij dit contact wordt het profielenboek meegenomen zodat de Franse partijen een goed beeld krijgen van de Nederlandse expertise en ze de juiste gesprekspartners naar de meeting kunnen afvaardigen.

 

Wij hebben een format opgesteld voor de Nederlands geinteresseerde bedrijven voor de samenstelling van het profielenboek.

Mocht u interesse hebben, het format willen ontvangen of meer informatie wensen, dan kunt u contact opnemen met:

 

Vereniging FME-CWM/ Cleantech Holland

Ruben Dubelaar, T: 079 3531 281 of Nicole de Borst, T: 079 3531 390

Home / Nieuws / Archief 2011 / Laatste stand van zaken Offshore Wind Frankrijk - Profielenboek

Zoeken